Balkonginglasning Norrköping

Sakkes har i mer än 20 år erbjudit attraktiva och flexibla lösningar inom balkonginglasning i Norrköping. Vårt verksamhetsområde växer kontinuerligt och idag kan man se våra smarta och innovativa balkonginglasningar över stora delar i hela Landet. Vi är ett tryggt val. Fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, företag och privatpersoner i Norrköping och övriga orter i Östergötland är alla välkomna till oss.

Inglasad balkong i BRF

Representerar du en bostadsrättsförening som ska ta in offerter på balkonginglasning? Eller är du medlem i en förening och är nyfiken på hur det går till med mängdrabatt osv kan ni läsa mer om det här inglasning i bostadsrättsförening.

Flexibilitet – inomhusbalkong och utomhusbalkong på samma gång

När vind, regn och svala temperaturer bokstavligen tvingar dig och din familj att hålla er inomhus, kan vårt balkongglas stängas för att skapa ett ljust och bekvämt rum med fri utsikt.

Att glasa in sin balkong är ett vackert och effektivt sätt att förvandla din befintliga balkong till en användbar plats och ett separat bostadsutrymme som du kan njuta av under en stor del av året.

Varma sommardagar kan du skjuta in det infällbara glaset helt, eller delvis, när du vill njuta av det vackra vädret. Så oavsett väderlek bestämmer du själv om du vill använda balkongen som en inomhusbalkong eller en utomhusbalkong.

Begär kostnadsfri offert

Kontakta vår säljare

David Carlsson
David Carlsson
Stockholm Sydväst och Södermanland - Botkyrka, Huddinge, Salem-Rönninge, Kungsholmen, Bandhagen, Högdalen, Enskede, Enskede gård, Hägersten, Skärholmen, Globen, Årsta, Älvsjö, Fredhäll, Kristineberg, Lilla Essingen, Marieberg, Stora Essingen, Södertälje, Eskilstuna, Nyköping, Katrineholm, Strängnäs, Oxelösund, Trosa, Flen, Gnesta

Många fördelar med att glasa in balkongen

Att glasa in balkongen i Norrköping och övriga delar av landet blir mer och mer populära för både företag och bostäder som har balkonger på första våningen och uppåt.

Anledningarna till att allt fler väljer att glasa in sin balkong är bland annat:

  • Säkerhet - Om du har småbarn och husdjur kan en balkonginglasning vara det perfekta skyddet mot fallolyckor. Med Sakkes balkonginglasningar kan du öppna balkongdörren utan rädsla för allvarliga olyckor.
  • Vacker utsikt och effektivt väderskydd – Våra balkonginglasningar släpper in stora mängder naturligt ljus. Balkongen blir ljus och hemtrevlig, du kan dra fördel av utsikten och den friska luften på samma gång som du har ett effektivt väderskydd vid såväl regn, vind och snö som vid starkt solsken.
  • Ekonomiskt och hållbart - Våra flexibla balkonginglasningar i Norrköping är mycket prisvärda och enkla att installera på samma gång som de tål de mest utmanande miljöerna som det nordiska klimatet kan medföra. Vi använder härdat laminerat säkerhetsglas för att säkerställa att våra balkonginglasningar är extremt hållbara.
  • Estetiskt tilltalande - Du kommer med största sannolikhet att hitta en balkonginglasning hos oss som passar dina behov och önskemål. Oavsett om du vill ha en klassisk eller modern balkonginglasning i Norrköping kan du känna dig säker på att du kommer att blända alla besökare eller förbipasserande när de får se din nya uppgraderade balkong.

Med det oberäkneliga svenska klimatet i åtanke kan man förstå varför balkonginglasningar växer i popularitet.

För mer detaljerad information om våra balkonginglasningar i Norrköping med omnejd, varmt välkommen att kontakta oss idag.

Kimmo Väisänen
Kimmo Väisänen
Västmanland, Örebro och Uppsala - Arboga, Fagersta, Hallstahammar, Kungsör, Köping, Norberg, Sala, Skinnskatteberg, Surahammar, Västerås, Örebro, Askersund, Hallsberg, Kumla, Laxå, Tierp, Uppsala, Älvkarleby, Östhammar, Enköping, Knivsta, Håbo, Heby

Begär kostnadsfri offert!

Ring oss 020-120 40 10 eller använd formuläret!

*” anger obligatoriska fält