Balkonginglasning Uppsala

På Sakkes har vi den kunskap som krävs när ni vill glasa in balkongen för att tillföra ett nytt rum eller en plats att tillsammans umgås på. Våra metoder gör hela arbetet lättare för oss med även för våra kunder. Med hjälp av smarta lösningar kan man enkelt öppna upp och stänga till om man ska städa eller vädra. Vi hjälper er med smidiga och smarta balkonglösningar i hela Uppsala. Entreprenörer, privatpersoner, bostadsrättsföreningar eller fastighetsägare är alla välkomna att kontakta oss för personlig balkongkonsultation

När man glasar in sin balkong för att skapa rymligt uterum skyddar man inte bara fasaden, man undviker smuts, damm och pollen samtidigt som man stänger ute buller och störande ljud. Som bonus minskar man även på energikostnaden samt sparar tid då man varken behöver flytta möbler eller skrubba balkongdäck när sommaren väl är kommen. På Sakkes anser vi att balkongen ska vara mer än bara en tillbyggnad, det ska vara en plats att umgås och skapa trevliga minnen på eller bara njuta utav. Vi har lösningar som passar alla och uppfyller de krav och önskemål våra kunder har med största ansvar.

Perfekta lösningar

Vi visar smarta lösningar till våra kunder som kommer till oss för konsultation. Våra fönster är perfekt anpassade till den moderna vardagen och har funktioner som ramlöst vik-in system. Dessa möjligheter är perfekta när man vill öppna upp för att torka av fönstren eller städa balkongen, men även för att bara låta luften strömma igenom. De är enkla för oss att montera då det är mycket lätta vilket även bidrar till smidig hantering när de väl sitter på plats. Vi vill att våra kunder ska känna extra trygghet när man beställer inglasning från oss, därför är alla våra fönster CE – märkta och mycket säkra för att vara rättvis mot miljön men även våra kunder. Glasen vi levererar är 6, 8 respektive 10 mm tjocka och vi erbjuder även kullager på alla skjutglas för att enkelt kunna flytta de som man vill.

Sakkes - en del av ett ledande företag

Vi är en del av Riikku-Group, som är ett ledande företag inom balkonginglasning i Finland. Detta garanterar bra kvalité och extra trygghet, nu liksom i framtiden för våra kunder. Vi har över 20 års erfarenhet och våra kunder har vart nöjda ända från start. Med hjälp av den kunskap vi besitter samt den höga produktkvalitén vi erbjuder har vi möjlighet att leverera smidiga, moderna och trygga lösningar till våra kunder. Som kund hos oss förtjänar man det bästa.

Konsultation som passar er

Vi bygger och anpassar lösningar som är helt efter era önskemål och förutsättningar. Balkongen är så mycket mer än bara en del av byggnaden, lägenheten eller huset, man förlänger säsongen och tillför ett utrymme som bringar ro i vardagen. Oavsett hur ni vill använda eran balkong kan vi på Sakkes hjälpa er. Privatpersoner, företag, fastighetsförvaltare och bostadsrättsföreningar är alla välkomna att höra av sig för gratis rådgivning. Vi verkar på flera ställen i landet även i Uppsala och garanterar alltid säker hantering och montering av våra glas. Kontakta oss när ni vill ha hjälp med våra tjänster.

 

 

Begär kostnadsfri offert!

Ring oss 020-120 40 10 eller använd formuläret!

*” anger obligatoriska fält

Sigurd Hjelvik
Sigurd Hjelvik
Sigtuna, Norrtälje, Tierp, Uppsala, Älvkarleby, Östhammar, Enköping, Knivsta, Håbo, Heby, (Gävle) - Uppsala län