Balkongtak och altantak i Eskilstuna

Vi monterar kvalitativa balkong och altantak till kunder i Eskilstuna. Våra installatörer på Sakkes besitter lång och god kunskap inom balkonginglasning. Vi samarbetar med leverantörer som uppfyller vår önskan angående kvalité och hållbar produktion. Vi levererar produkter från Riikku med höga krav på kvalitativa produkter som är producerade med hänsyn till miljön. Företaget har CE – märkta varor! Vi vill att alla kunder ska känna sig trygga med de tjänster vi genomför och därför levererar vi endast produkter som uppfyller detta. Anledningen till att taket på balkongen och terrassen behöver vara slitstark beror på de påfrestningar de utsätts för året om. Stark sol på sommaren, regnig blåsig höst, liksom kalla hårda vintrar och töande is och snö om våren för senare pollenstänk. Produkterna vi levererar är utvalda med omsorg för att minska slitage och öka komforten året om.

Pålitliga tak

Våra tak förekommer i två olika material vilket är kvalitativ kanalplast och glas. Vi har funktioner som gör det möjligt att öppna upp men även ha fasta tak. Våra tak fyller de krav som är nödvändiga och förekommer i flera storlekar.

Kanalplasttaken finns i färgerna rökfärgad plast, opal och klar. Vi hjälper mer än gärna till att hitta rätt för just er.
De förekommer olika grova och man kan välja tak med tjocklek på 16, 32 och 40 mm. Vi vet att taket håller länge och besitter samma stilrena känsla, ändå erbjuder vi 10 års garanti på färgen så ni som kund känner extra trygghet.

Våra glastak passar som tak på de allra flesta balkonger och altaner. Här kan man välja fast funktion eller öppningsbar beroende på vad man själv önskar och behagar. Vi på Sakkes balkongkonsult levererar härdade glastak och lamellglastak i hela Eskilstuna med snygg och modern design. Våra lamellglastak är av 8,75 mm tjocklek och våra härdade glastak är 6 mm.

Skyddar bäst i Eskilstuna

Det är betydande att använda bra balkong och altantak för att komforten skall hållas optimal. Vi installerar med säkerhet tak som uppfyller den funktion som krävs året om. Med bra tak minskar man slitage på taket i sig men även fasad och trädäcket på balkongen. Balkong och terrasstak som inte håller standard bidrar ofta med vattendränkta uterum när regnet väl kommer. Möjligheten att vistas i sitt uterum oavsett väder är en självklarhet för oss. Uterummet ska vara attraktivt och använda med fördel som ett extra utrymme året om. Vi erbjuder alltid Schysta priser och installation samt produkter av högsta klass.

Kostnadsfria visningar

Vi har kostnadsfria mätningar och visningar när ni anlitar oss att montera ert balkongtak, men självklart gäller det även våra andra tjänster om ni vill komplettera. Det är viktigt att erbjuda rättvisa priser samtidigt som man levererar bra produkter och vi håller oss till den standarden. Över 20 års erfarenhet och kunskap hjälper oss bidra med resultat som är mer än väl godkända. Moderna produkter med stilren design får omgivningen att häpna, vi levererar samt monterar till alla. Entreprenörer, privatpersoner fastighetsansvariga och föreningar har hittills varit nöjda med de arbete vi utfört. Välkommen till en firma som tar ansvar från konstruktion, produktion till montering.

Begär kostnadsfri offert!

Ring oss 020-120 40 10 eller använd formuläret!

*” anger obligatoriska fält

Kimmo Väisänen
Kimmo Väisänen
Eskilstuna, Linköping, Norrköping, Arboga, Fagersta, Hallstahammar, Kungsör, Köping, Norberg, Sala, Skinnskatteberg, Surahammar, Västerås, Örebro, Askersund, Hallsberg, Kumla, Laxå - Västmanland, Närke