Njut i skuggan

Sol är bra och kanske just lite extra uppskattad i våra nordiska länder, men ibland kan det ändå bli lite för mycket utav det goda. På Sakkes balkongkonsult samarbetar vi med ledande företag som tagit fram fönsterskydd av stilrena modeller som även svalkar och skyddar på samma gång. Vårat sortiment är anmärkningsvärt med många typer och modeller av solskydd att välja mellan. Vi har allting från persienner, plissé och däremellan till rullgardiner. Våra produkter håller den höga standard som krävs liksom konsultationen och monteringen av vårt sortiment. Vi hjälper kunder som befinner sig i Uppsala med även andra orter som Stockholm, Västerås och Eskilstuna. Vi finns alltid tillgängliga för att erbjuda produkter och tjänster av högsta kvalité.

Kvalitativa solskydd från Visor

På Sakkes balkongkonsult väljer vi våra leverantörer med omsorg och samarbetar endast med de som uppfyller våra krav. När det kommer till solskydd samt fönsterskydd använder vi Visor Queen som leverantör utav våra produkter. Vi vill leverera och montera kvalitativa solskydd till alla kunder i Uppsala, och med hjälp från Visor Queen kan vi säkert hålla den standarden.
Med solskydd kan man själv bestämma hur mycket ljus och värme man vill förmedla i ett rum. Dessutom kan man anpassa insynen men ändå visa upp ett stilrent hem med våra fönsterskydd. Solskydden skiljer sig mycket emellan och vissa är mer transparenta än andra, vi kan hjälpa er välja rätt typ åt just er så anpassar vi sedan efter fönstermodellen. Våra leverantörer har solskydd som kan regleras efter eget tycke, såväl uppifrån som ner och de kan bromsas i vilket läge som helst.

Kunden i fokus

Vi vill förmedla en trygghet till våra kunder genom att alltid använda oss av duktiga medarbetare och pålitliga leverantörer. Vi som arbetar på Sakkes balkongkonsult uppfyller de krav som behövs för att bemöta våra kunder med största service och trivas med de arbete som vi utför. Vi erbjuder fri mätning samt rådgivning inom de tjänster vi genomför och ser alltid till lämna kunden nöjd. Vi sätter kundens önskemål i första hand men kommer med tips och råd om sådana behövs. Solskydd från Queen Visor erbjuder kontroll över läget i rummet. Man har möjlighet att skapa miljöer och omgivningar som är anpassade efter situation och omgivning. Sommar och höst liksom vinter och vår har alla sina fördelar och vi vill att ni ska njuta till fullo av dem alla. Vi hjälper kunder oavsett vilka som är, företag, förening, fastighetsägare eller privatperson. Med våran hjälp kan ni montera solskydd på såväl terrasser och balkonger liksom inomhus.

Avslappning och sociala möten

Man kan enkelt skapa den idealiska miljön man önskar genom att installera fönsterskydd från oss och våra leverantörer. Det går lätt att skapa en avslappnad miljö som även är trivsam för växtlighet eller odling, samtidigt som man kan umgås med vänner och familj i en behaglig miljö. En självvald miljö där man anpassar värmen och ljuset själv och har möjlighet att stänga till när man vill, detta bidrar med vardaglig livsnjutning som alla förtjänar.

Alla som går i tankarna om fönsterskydd kan höra av sig till oss. Vi verkar i Uppsala med även andra ställen runt om i Sverige och erbjuder alltid service från medarbetare med rätt erfarenhet och kunskap. Fria mätningar och gratis rådgivning ökar tryggheten för er och vi även kan visa vilka vi är genom den standard vi står för.

Begär kostnadsfri offert!

Ring oss 020-120 40 10 eller använd formuläret!

*” anger obligatoriska fält

Sigurd Hjelvik
Sigurd Hjelvik
Sigtuna, Norrtälje, Tierp, Uppsala, Älvkarleby, Östhammar, Enköping, Knivsta, Håbo, Heby, (Gävle) - Uppsala län