Ta kontroll över skuggan

Vi på Sakkes Balkongkonsult erbjuder våra kunder solskydd av alla tänkbara modeller och typer och tvivlar inte på att vi har något som passar er. Solen och värmen är underbar och uppskattas utav de flesta i våra nordiska länder, men även här kan det bli för mycket av det goda. På kontor, eller andra arbetsplatser, i fastigheter, eller villor, kan värmen bli okontrollerbar och åtgärder behöver tas vid. Sollägen uppskattas men när solen står som högst kan vi erbjuda solskydd som är anpassningsbara efter kundens eget tycke. Man kan unna sig en stund i skuggan eller bara stänga in sig till en mysig film om man känner för det. Våra fönsterskydd kommer från utvalda leverantörer och är både anpassningsbara och stilrena för alla lägen.

Kvalitativa fönsterskydd

Att ha fönsterskydd som är stilrena men även fyller sin funktion är viktigt. Våran leverantör är Finska företaget Visor Queen och de levererar solskydd till oss som uppfyller våra krav av hög standard. Med rätt solskydd kan man reglera hur mycket ljus som ska släppas in eller kontrollera insynen, samtidigt som det är snyggt och passande. Vi anpassar solskydden efter passform till fönstren men även till den miljö och det personliga uttryckssätt våra kunder har. Mer och mindre transparenta solskydd finns att välja mellan och de går att reglera uppifrån och ner. När man önskar har man möjlighet att bromsa vid halva fönstret eller där man själv behagar. Det är viktigt för oss att leverera fönsterskydd som passar våra kunder samt fyller den funktion som är nödvändig. På Sakkes balkongkonsult är vi nöjda med den moderna standard och kvalité Visor Queen hjälper oss förmedla till våra kunder runt om i Sverige.

Kundens önskemål

Vi erbjuder våra tjänster till kunder över hela Västerås och vill leverera resultat att vara stolta över. Ingen av våra kunder ska lämna oss missnöjd därför är vi mycket noga med att lyssna på de önskemål som finns. Vi tar hänsyn och uppmärksammar men det händer att vi kompletterar med våra förslag för ett säkert och tryggt resultat. Våra solskydd ger kunderna möjlighet att själva justera ljus och värme eller öppna upp när det finns som minst av det. Man kan enkelt stänga för och ändå detaljera rummet det stilrena fönsterskydd. Vi monterar solskydd där man behöver det mest, som soldränkta uterum, balkonger eller terrasser liksom insidan av fönstren på kontoret, i vardagsrummet, lunchrummet, sängkammaren eller andra sollägen.

Perfekta miljön

Genom att enkelt själv avgöra vilken miljö man önskar i rummet blir varje stund där som bäst. Man kan tillföra naturligt tillkommande ljus som är passande för odlande växter eller under ett yogapass. Samt begränsa ljuset vid sociala sammanhang som vid besök eller kalas. Att smart, smidigt och effektivt kunna anpassa efter behov bidrar med en självvald atmosfär när det behövs. Kontrollera själv med kvalitativa produkter från leverantörer som besitter kunskap inom området.

Även fast Sakkes balkongkonsult är ett nyskapat företag har vi erfarenhet och kunskap som sträcker sig över 20 år tillbaka. Vi vet det som krävs för att bidra med optimala solskydd i dagens moderna gemenskap. Fri mätning och snabb gratis offert erbjuder vi alla våra kunder i Västerås, men självklart gäller samma villkor oavsett vart ni behöver våran hjälp.

Begär kostnadsfri offert!

Ring oss 020-120 40 10 eller använd formuläret!

*” anger obligatoriska fält

Kimmo Väisänen
Kimmo Väisänen
Eskilstuna, Linköping, Norrköping, Arboga, Fagersta, Hallstahammar, Kungsör, Köping, Norberg, Sala, Skinnskatteberg, Surahammar, Västerås, Örebro, Askersund, Hallsberg, Kumla, Laxå - Västmanland, Närke