Balkonginglasning, solkydd, balkongtak & balkongrenovering i Järfälla

Balkonginglasning & solskydd i Järfälla

Förläng utomhussäsongen med inglasad balkong – vi på Sakkes hjälper dig med balkonginglasning, solskydd, balkongrenovering och balkongtak i Järfälla. Förutom ett skydd mot regn och rusk skapar en inglasad balkong utrymme för dig att nyttja alla fastighetens kvadratmeter på bästa sätt. På Sakkes erbjuder vi moderna produkter och proffsig montering för privatkunder, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och andra aktörer i Järfälla. Processen från köp till färdig installation är smidig och strukturerad för att du ska känna dig trygg.

Läs mer här om våra inglasningar för Stor-Stockholm.

Inglasad balkong i BRF

Representerar du en bostadsrättsförening som ska ta in offerter på balkonginglasning? Eller är du medlem i en förening och är nyfiken på hur det går till med mängdrabatt osv kan ni läsa mer om det här inglasning i bostadsrättsförening.

Balkonginglasning förhöjer värdet

Låt oss glasa in din balkong och höj både utseendet och värdet på ditt boende på samma gång – till det måhända bästa priset på marknaden! Vi på Sakkes erbjuder kostnadsfri mätning, visning och offert. Vi finns tillgängliga för uppdrag i Järfälla med omnejd. Kontakta oss redan idag – du når oss via kontaktformuläret och på telefonnummer.

Begär kostnadsfri offert!

Kontakta din lokala säljare eller använd formuläret!

*” anger obligatoriska fält