Vi kommer på ett avgiftsfritt besök och du får ett fast erbjudande att ta ställning till. Ring oss 020-120 40 10

Vi skyddar golv, monterar, tar med oss skräpet och du får en slutkontroll samt användarhandledning.

Du inreder din nya inglasade balkong. Börja planera redan nu. Du kommer att älska din balkong!

Över 20 år i branschen

Sakkes är ett ungt företag som har över 20 års erfarenhet från branschen. Vi har ett uttalat mål om att vara en aktör som ska sträva efter att vara pålitlig, uppriktig och kommunikativ till våra kunder. Vi har vidare ett uttalat mål om att varje kund skall kunna rekommendera oss efter ett kvalitativt utfört arbete och resultat.

Grundaren av företaget, Sakari Mäntykangas, har tidigare startat, varit ägare och verksam på lednings- och rådgivningsnivå i ett annat framgångsrikt balkonginglasningsföretag i Stockholm. Vår erfarenhet sträcker sig över 20 år i företaget och vi kan försynt fastslå att branschkompetens är vårt särmärke.

Företag med potential

Vi vänder oss till privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och entreprenörer. Sakkes anlitas för såväl enskilda montage hos privatpersoner som för större projekt. Större projekt som samarbete med entreprenörer eller fastighetsägare vid nybyggnation eller renovering av dess lokaler och bostäder. Det är också vanligt förekommande att bostadsrättsföreningar upphandlar inglasning av oss för deras samtliga medlemmar, inga projekt är för oss omöjliga att ta sig an och vi kommer med lösningar som passar alla.

Förutom balkonginglasningar, terrassinglasningar och altaninglasningar tillhandahåller vi kompletterande produkter som solskydd och plisségardiner som givetvis är produktanpassade för att följa de mått våra glasfönster och glasdörrar har. Detta bidrar till resultat med större helhet åt våra kunder.

Sakkes en del av Riikku-Group

Riikku-Group monterade 39,1 kilometer inglasningar år 2017, enbart i Finland. Det motsvarar ungefär 7 000 balkonger. Riikku-Group sysselsätter ca 150 personer och omsatte år 2017 ca 250 miljoner SEK. Riikku-Group följer ett kvalitetssystem som är certifierat av Bureau Veritas och balkonginglasningssystemet har beviljats europeiskt tekniskt godkännande (CE-märkning). Konstruktion och tillverkning sker i Finland, allt från metallprofiler till balkongglas, fasader, tak och räcken. Sortimentet håller mycket hög kvalitet och säkerhet. Glasen är lätta att hantera och enkla att öppna och stänga.

Ett tryggt resultat

Våra kunder är såväl privatpersoner som företag, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare i Stockholm, Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Nyköping, Örebro, Gävle och Borlänge. Vi erbjuder alltid service av lika god kvalité som våra produkter och tjänster för att du som kund ska känna dig extra trygg.
Funderar ni på inglasning? Kontakta oss på Sakkes så diskuterar vi fram en lösning som passar era önskemål och behov.

Fem års garanti

Sakkes Balkongkonsult AB ansvarar för att monteringenär gjord enligt kontraktet och enligt god byggnadssed. Garantin för balkongglasen täcker tillverkningsfel ochmaterialfel. I garantin ingår både reparation och material. Garantitiden är fem år för montering och fem år för material samt tillverkningsfel, från det datum då arbetet är mottaget eller verkligt tagits i bruk.

 

Begär kostnadsfri offert!

Ring oss 020-120 40 10 eller använd formuläret!