Vi kommer på ett avgiftsfritt besök och du får ett fast erbjudande att ta ställning till. Ring oss 020-120 40 10

Vi skyddar golv, monterar, tar med oss skräpet och du får en slutkontroll samt användarhandledning.

Du inreder din nya inglasade balkong. Börja planera redan nu. Du kommer att älska din balkong!

5 anledningar till att välja Sakkes

Varför ska man välja Sakkes när man står i valet av balkongkonsult? Svaret är enkelt, här är 5 anledningar till varför just Sakkes är ett starkt alternativ förutom konkurrenskraftiga priser och snygga, trevliga och användbara resultat!

 1. 20 år i branschen

  Sakkes är ett ungt företag som har över 20 års erfarenhet från branschen. Vi har ett uttalat mål om att vara en aktör som ska sträva efter att vara pålitlig, uppriktig och kommunikativ till våra kunder. Vi har vidare ett uttalat mål om att varje kund skall kunna rekommendera oss efter ett kvalitativt utfört arbete och resultat.

  Grundaren av företaget, Sakari Mäntykangas, har tidigare startat, ägt och varit verksam på lednings- och rådgivningsnivå i ett annat framgångsrikt balkonginglasningsföretag i Stockholm. Vår erfarenhet sträcker sig över 20 år i företaget och vi kan försynt fastslå att branschkompetens är vårt särmärke.

 2. Ett företag med potential

  Vi vänder oss till privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och entreprenörer. Sakkes anlitas för såväl enskilda montage hos privatpersoner som för större projekt. Större projekt som samarbete med entreprenörer eller fastighetsägare vid nybyggnation eller renovering av dess lokaler och bostäder. Det är också vanligt förekommande att bostadsrättsföreningar upphandlar inglasning av oss för deras samtliga medlemmar, inga projekt är för oss omöjliga att ta sig an och vi kommer med lösningar som passar alla. Med bred målgrupp, utmärkta produkter och bra service är vi ett företag med stor potential.

 3. Sakkes är en del av Riikku Group

  Riikku Group monterade 39,1 kilometer inglasningar år 2017, enbart i Finland. Det motsvarar ungefär 7 000 balkonger. Riikku Group sysselsätter ca 150 personer och omsatte år 2017 ca 250 miljoner SEK. Riikku Group följer ett kvalitetssystem som är certifierat av Bureau Veritas och balkonginglasningssystemet har beviljats europeiskt tekniskt godkännande (CE-märkning). Konstruktion och tillverkning sker i Finland, allt från metallprofiler till balkongglas, fasader, tak och räcken. Med Riikku Group i ryggen har vi en stadig grund att stå på.

 4. Ett tryggt val med bra kvalitet

  Vi erbjuder alltid service av lika god kvalitet som våra produkter och tjänster för att du som kund ska känna dig extra trygg. Vi måttanpassar och skräddarsyr en plan utifrån ditt behov och dina önskemål och du ska kunna känna dig säker i att anlita oss. Vi lovar dig ett utmärkt resultat av hög kvalitet på både service, montering och produkter, just för att en nöjd kund är oerhört viktigt för oss.

 5. 5 års garanti

  Eftersom vi vet att våra produkter är av bra kvalitet och personalen gör ett bra jobb för att få nöjda kunder, så kan vi också ge en garanti på 5 år. Sakkes Balkongkonsult AB ansvarar för att monteringen är gjord enligt kontraktet och enligt god byggnadssed. Garantin för balkongglasen täcker tillverkningsfel och materialfel. I garantin ingår både reparation och material. Garantitiden är fem år för montering och fem år för material samt tillverkningsfel, från det datum då arbetet är mottaget eller verkligt tagits i bruk.

Kontakta oss på Sakkes så svarar vi på era frågor och diskuterar vi fram en lösning som passar era önskemål och behov. Varmt välkomna!

Fem års garanti

Sakkes Balkongkonsult AB ansvarar för att monteringenär gjord enligt kontraktet och enligt god byggnadssed. Garantin för balkongglasen täcker tillverkningsfel ochmaterialfel. I garantin ingår både reparation och material. Garantitiden är fem år för montering och fem år för material samt tillverkningsfel, från det datum då arbetet är mottaget eller verkligt tagits i bruk.

 

Begär kostnadsfri offert!

Ring oss 020-120 40 10 eller använd formuläret!

*” anger obligatoriska fält