Varför Sakkes?

Vi kommer på ett avgiftsfritt besök och du får ett fast erbjudande att ta ställning till. Ring oss 020-120 40 10

Vi skyddar golv, monterar, tar med oss skräpet och du får en slutkontroll samt användarhandledning.

Du inreder din nya inglasade balkong. Börja planera redan nu. Du kommer att älska din balkong!

Fem anledningar till att välja Sakkes

Varför ska man välja Sakkes när man står i valet av balkongkonsult? Svaret är enkelt, här är fem anledningar till varför just Sakkes är ett starkt alternativ förutom konkurrenskraftiga priser och snygga, trevliga och användbara resultat!

 1. 1. Över 20 år i branschen

  Vår erfarenhet sträcker sig över 20 år i företaget och vi kan försynt fastslå att branschkompetens är vårt särmärke. Vi har ett uttalat mål om att vara en aktör som ska sträva efter att vara pålitlig, uppriktig och kommunikativ till våra kunder. Vi har vidare ett uttalat mål om att varje kund skall kunna rekommendera oss efter ett kvalitativt utfört arbete och resultat.

 2. 2. Ett företag med potential

  Vi vänder oss till privatpersoner och bostadsrättsföreningar. Sakkes anlitas för såväl enskilda montage hos privatpersoner som för större projekt. Det är också vanligt förekommande att bostadsrättsföreningar upphandlar inglasning av oss för deras samtliga medlemmar, inga projekt är för oss omöjliga att ta sig an och vi kommer med lösningar som passar alla. Med bred målgrupp, utmärkta produkter och bra service är vi ett företag med stor potential.

 3. 3. Sömlöst samarbete med Riikku Group

  Med Riikku Group - en av Nordens största balkongaktörer i ryggen, har vi en stadig grund att stå på. Riikku Group följer ett kvalitetssystem som är certifierat av Bureau Veritas och balkonginglasningssystemet har beviljats europeiskt tekniskt godkännande (CE-märkning). Konstruktion och tillverkning sker i Finland, allt från aluminiumprofiler till balkongglas.

 4. 4. Ett tryggt val - mest rekommenderad

  Vi erbjuder alltid service av lika god kvalitet som våra produkter och tjänster för att du som kund ska känna dig extra trygg. Vi måttanpassar och skräddarsyr en plan utifrån ditt behov och dina önskemål och du ska kunna känna dig säker i att anlita oss. Sakkes håller hög kvalitet på  service, montering och produkter - och vi är den mest rekommenderad inglasningsleverantören på Reco.se

 5. 5. Fem års garanti

  Eftersom vi vet att våra produkter är av bra kvalitet och personalen gör ett bra jobb för att få nöjda kunder, så kan vi också ge en garanti på fem år. Sakkes ansvarar för att monteringen är gjord enligt kontraktet och enligt god byggnadssed. Garantin för balkongglasen täcker tillverkningsfel och materialfel. I garantin ingår både reparation och material. Garantitiden är fem år för montering och fem år för material samt tillverkningsfel, från det datum då arbetet är mottaget eller verkligt tagits i bruk.

Kontakta oss på Sakkes så svarar vi på era frågor och diskuterar vi fram en lösning som passar era önskemål och behov. Varmt välkomna!

Fem års garanti

Sakkes Balkongkonsult AB ansvarar för att monteringenär gjord enligt kontraktet och enligt god byggnadssed. Garantin för balkongglasen täcker tillverkningsfel ochmaterialfel. I garantin ingår både reparation och material. Garantitiden är fem år för montering och fem år för material samt tillverkningsfel, från det datum då arbetet är mottaget eller verkligt tagits i bruk.

Begär kostnadsfri offert!

Ring oss 020-120 40 10 eller använd formuläret!

*” anger obligatoriska fält