Balkonginglasning för er bostadsrättsförening

Trygg och erfaren aktör av inglasningar för bostadsrättsföreningar

Sakkes står som en pålitlig och erfaren aktör inom inglasningsprojekt för såväl privatpersoner som bostadsrättsföreningar. Med mer än två decenniers erfarenhet av inglasning av balkonger, altaner och andra utrymmen, har vi etablerat oss som en föredragen partner för stora och komplexa projekt. Vår omfattande erfarenhet säkerställer att vi har den kunskap och expertis som krävs för att leverera högkvalitativa lösningar som uppfyller våra kunders specifika behov.

Vi är stolta över att erbjuda produkter som inte bara är av högsta kvalitet utan också CE-godkända, vilket garanterar att de uppfyller EU:s säkerhets-, hälsa- och miljökrav. Vidare är vårt arbete alltid i linje med de allmänna avtalsvillkoren för bygg- och installationsarbeten, vilket säkerställer en hög standard på våra tjänster och produkter.

Dessutom följer vi noggrant alla relevanta regler och föreskrifter från Boverket samt rekommendationerna från Balkongföreningen i Norden. Denna strikta efterlevnad av bransch standarder och riktlinjer är ytterligare ett bevis på vårt åtagande att leverera tjänster och lösningar som inte bara möter utan överträffar våra kunders förväntningar.

Vänd dig till Sakkes när du söker en trygg och erfaren partner för ditt nästa inglasningsprojekt. Oavsett om det gäller en enskild balkong eller ett storskaligt projekt för en bostadsrättsförening, har vi kompetensen och erfarenheten att göra ditt utrymme vackrare, mer funktionellt och hållbart över tid. Kontakta oss för att lära dig mer om hur vi kan förvandla ditt projekt från vision till verklighet.

Begär kostnadsfri offert Boka vår visningsvagn

Komplett inglasningslösning för bostadsrättsföreningar från Sakkes

På Sakkes förstår vi utmaningarna och behoven som bostadsrättsföreningar står inför när det gäller inglasningsprojekt. Därför erbjuder vi en helhetslösning som täcker hela processen – från de inledande stegen till det färdiga resultatet. Vår målsättning är att göra processen så enkel och bekymmersfri som möjligt för er förening. Med vår gedigna erfarenhet är vi en pålitlig partner som säkerställer att alla aspekter av projektet hanteras professionellt och effektivt.

För att ge en klar bild av hur vi arbetar har vi delat upp processen i fyra tydliga steg:

 1. Kostnadsfri Visning och Offert: Vi inleder med ett kostnadsfritt besök där vi visar er möjligheterna med inglasning för just er fastighet. Efter visningen förbereder vi en detaljerad och skräddarsydd offert, helt utan kostnad.
 2. Beställning med Volymrabatt: När bostadsrättsföreningen väljer att gå vidare med oss, erbjuder vi en attraktiv volymrabatt som gör investeringen ännu mer fördelaktig.
 3. Separata Avtal för Varje Medlem: För att säkerställa klarhet och trygghet för alla inblandade, upprättar vi separata avtal för varje medlem i bostadsrättsföreningen. Detta ger en individuell anpassning och säkerställer att alla är väl informerade om villkoren.
 4. Montage & Fakturering: Slutligen hanterar vi allt från tillverkning till montage av inglasningen. När allt är klart följer en smidig faktureringsprocess.

Vi är med er genom hela processen, från första kontakt till färdigt projekt, inklusive bygglov, kontakt med myndigheter, tillverkning och montage. Detta omfattande tillvägagångssätt garanterar inte bara ett högkvalitativt resultat utan också en smidig och problemfri upplevelse för bostadsrättsföreningen.

Upptäck mer om vår process och hur vi kan underlätta ert inglasningsprojekt under avsnittet "Inglasning i fyra steg". Välj Sakkes för en erfaren och pålitlig partner i ert nästa inglasningsprojekt.

Balkonginglasning för bostadsrättsföreningar: Expertstöd och Kostnadsfria Offertförslag från Sakkes

Är du en del av styrelsen i en bostadsrättsförening och balkonginglasning är på agendan? Då är Sakkes här för att bistå er med expertis och vägledning. Vi förstår vikten av att fatta välgrundade beslut som gynnar föreningen och bostadsrättsinnehavare, och vi är dedikerade till att erbjuda anpassade lösningar som möter era specifika behov och önskemål.

Att genomföra ett projekt som balkonginglasning kan vara en stor fördel för föreningen och dess boenden, både ur ett värdehöjande och komfortmässigt perspektiv. Våra erfarna specialister är redo att ge er råd och vägledning för att säkerställa att ni gör det bästa valet för er förening.

Vi erbjuder:

 • Kostnadsfri konsultation: Våra experter är tillgängliga för att diskutera era behov, svara på era frågor och ge professionella råd.
 • Kostnadsfri offert: Efter en noggrann bedömning av era förutsättningar och önskemål, tillhandahåller vi en detaljerad och skräddarsydd offert helt utan kostnad eller förpliktelser.

Kontakta oss redan idag för att ta del av vårt expertstöd och få en kostnadsfri offert på ert balkonginglasningsprojekt. Vi ser fram emot att arbeta tillsammans med er för att realisera er vision och förbättra livskvaliteten för alla medlemmar i er bostadsförening.

Vägledning för medlemmar i bostadsrättsföreningar: Balkonginglasning

Om du är medlem i en bostadsrättsförening och funderar på möjligheten att glasa in din balkong, är ett av de första stegen att undersöka intresset bland övriga medlemmar i föreningen. Genom att samla flera intressenter kan ni inte bara öka chansen att få styrelsens godkännande men också potentiellt sänka kostnaden för varje inglasning, eftersom många leverantörer erbjuder volymrabatter för större projekt.

Det är viktigt att ta upp frågan om balkonginglasning med din förenings styrelse för att se om det finns några riktlinjer eller regler som måste följas. Ofta krävs styrelsens godkännande innan några ingrepp eller förändringar får göras på byggnadens exteriör.

Om din bostadsrättsförening redan har gjort förarbetet, såsom att utreda regler kring inglasning och fått det godkänt, står du som medlem i en god position för att gå vidare med din egen inglasning. I detta fall kan du kontakta oss för att diskutera dina specifika behov och önskemål. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för balkonginglasning som inte bara förhöjer din bostads estetiska värde utan också ökar användbarheten av din balkong året runt.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert och konsultation. Vi hjälper dig att realisera din dröm om en inglasad balkong, från planering till färdigställande, med expertis och kvalitet som ledord. Låt oss tillsammans göra din balkong till din nya favoritplats i hemmet!

Få en skräddarsydd prisuppgift för balkonginglasning i din bostadsrättsförening

Kostnaden för att glasa in balkonger inom en bostadsrättsförening kan variera betydligt beroende på flera faktorer. För att ge en exakt och rättvis prisuppgift är det viktigt att vi först gör en grundlig utvärdering av era specifika förhållanden och önskemål. Vi på Sakkes är engagerade i att erbjuda en personlig och anpassad service för att säkerställa att projektet inte bara möter, utan överträffar era förväntningar.

Några av de faktorer som spelar en avgörande roll i prissättningen inkluderar:

 • Föreningens Val av Material: Valet av material för inglasningen kan påverka både utseendet och funktionen, samt priset. Vi erbjuder en rad olika materialalternativ för att matcha era behov och budget.
 • Storleken på Balkongerna: Större balkonger kräver mer material och arbete, vilket kan påverka kostnaden. Vi tar hänsyn till balkongernas dimensioner för att ge en precis kostnadsuppskattning.
 • Val av Inglasningsmodell: Designen och modellen på inglasningen har också en stor inverkan på priset. Vi hjälper er att välja en modell som balanserar estetiska önskemål med budgetmässiga ramar.
 • Tillbehör: Eventuella extra tillbehör som ni väljer att inkludera, såsom solskydd, extra isolering, eller öppningsbara sektioner, kommer också att reflekteras i den totala kostnaden.

För att vi ska kunna ge er den mest noggranna och anpassade prisuppgiften, erbjuder vi att komma ut till er fastighet för att utföra en kostnadsfri utvärdering. Under detta besök kommer vi att diskutera era önskemål, bedöma fastighetens förutsättningar, och samla den information som behövs för att förbereda en detaljerad offert.

Kontakta oss redan idag för att boka ett möte och ta det första steget mot en vacker och funktionell balkonginglasning för er bostadsrättsförening. Vi ser fram emot att hjälpa er att förverkliga er vision!

Uppgradera ert bostadsområde med balkonginglasning: Fördelar för bostadsrättsföreningar

Investeringen i balkonginglasning erbjuder ett flertal fördelar för bostadsrättsföreningar, inte bara estetiskt utan även funktionellt. En inglasad balkong förvandlas till ett nytt utrymme i hemmet – ett flexibelt rum för middagar, avkoppling eller andra aktiviteter som berikar din vardag. Här är några av de mest uppskattade fördelarna med balkonginglasning:

 1. Ökat Värde på Bostaden: En inglasad balkong anses vara en attraktiv tillgång som kan öka värdet på din bostad. Det ger bostaden ett lyft som är önskvärt på fastighetsmarknaden.
 2. Skydd mot Väder och Vind: Inglasning skyddar effektivt mot regn, vind och pollen, vilket gör balkongen användbar oavsett väderförhållanden.
 3. Reducerat Oljud och Buller: Ett inglasat utrymme minskar ljudnivåerna från trafik och stadsliv, vilket skapar en lugnare och mer behaglig miljö.
 4. Effektivare Energiutnyttjande: Inglasningen agerar som en värmesluss mellan balkongen och bostaden, vilket innebär att mindre värme går förlorad. Detta bidrar till lägre energikostnader genom ett mer effektivt utnyttjande av värme inomhus.
 5. Förlängd Balkongsäsong: Med en inglasad balkong kan du njuta av ditt utomhusutrymme under en längre del av året, oberoende av de kalla och blåsiga månaderna.
 6. Ett Extra Rum: Inglasningen förvandlar balkongen till ett ytterligare rum i din bostad, vilket ger dig mer flexibelt utrymme för dina behov.
 7. Mindre Slitage på Fasaden och Balkongen: Inglasning bidrar till att minska slitage på både balkongens och byggnadens yttre, vilket sparar underhållskostnader över tid.

Att välja balkonginglasning för er bostadsrättsförening innebär inte bara att ni ökar komforten och värdet för nuvarande boende, utan även att ni investerar i fastighetens långsiktiga attraktivitet och hållbarhet. Utforska möjligheterna med balkonginglasning och upplev skillnaden det kan göra för ert bostadsområde.

Patrik Zvar, styrelsemedlem i BRF Tegnerlunden i Västerås, berättar om hur processen gick till när de valde att glasa in föreningens balkonger med Sakkes

Kostnadsfri offert - balkonginglasning för bostadsrättsförening

*” anger obligatoriska fält

Finns bygglov för inglasning?*
Hur många är intresserade av att glasa in?*