- Mer utrymme - Ljudisolering - Snygg inredning

Modern balkonginglasning med proffsiga installationer

Balkonginglasning bidrar till ökad komfort och skyddar från ruskigt väder, störande ljud och pollen under våren. Samtidigt får du ett extra rum och extra utrymme att använda till vad du vill. Med oss på Sakkes kan du känna dig säker, vi erbjuder moderna produkter och proffsig montering. Processen från köp till färdig installation är smidig och strukturerad för att du ska känna dig trygg. Över 20 års erfarenhet har gett oss god rutin vid balkonginglasning för både privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och entreprenörer.

2 varianter av inglasning

Vår produkt är ett så kallat ramlöst vik-in-system där du skjuter glasskivorna åt sidan och viker in när du vill ha inglasningen helt eller delvis öppen. Balkonginglasning kan fås i 2 varianter:

  • ett delat system med glasskivor från räcket upp till tak med glastjocklek 6 eller 8 mm, eller
  • ett så kallat fullhöjdssystem med glasskivor från golv till tak där glastjockleken är 10 mm.

Glasen är genomnitade och limmade i profilen, vilket garanterar lång hållbarhet. De är lätta att tvätta och balkonginglasningen i sig gör utrymmet lättstädat. För att glasskivorna ska kunna föras fram och tillbaka i en smidig rörelse är de försedda med rostfria kullager. Produkten tillverkas av vårt moderbolag Riikku Group, som är en av de största producenterna på finska marknaden, och är CE-märkt. Profilerna lackas i önskad RAL-kulör.  Sortimentet håller mycket hög kvalitet och säkerhet. Glasen är lätta att hantera och enkla att öppna och stänga. Här kan du läsa bruksanvisningen för våra glas, samt om de glasräcken vi också erbjuder.

Balkonginglasning förhöjer värdet

Låt oss glasa in din balkong och förhöj utseendet på ditt boende till måhända det bästa priset på marknaden! Kontakta oss för kostnadsfri mätning och visning eller begär en offert redan idag. Vi finns tillgängliga för uppdrag i hela Stockholm, Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Nyköping, Örebro och Borlänge med omnejd. Du når oss via kontaktformuläret och på telefon.

Ladda ner vår bruksanvisning för balkonginglasning

Begär kostnadsfri offert!

Ring oss 020-120 40 10 eller använd formuläret!

*” anger obligatoriska fält