Modern balkonginglasning med proffsiga installationer

Att glasa in balkong och terrass bidrar till ökad komfort och skyddar från vind, pollen, damm och buller. Samtidigt får du ett extra utrymme att använda till vad du vill. Med oss är processen från köp till färdig installation trygg. Över 20 års erfarenhet har gett oss god rutin vid inglasning av balkong, altan och andra utrymmen för privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och entreprenörer.

Vår produkt är ett så kallat ramlöst vik-in-system där du skjuter glasskivorna åt sidan och viker in när du vill ha inglasningen helt eller delvis öppen. Inglasningen fås endera i ett så kallat delat system med glasskivor från räcket upp till tak eller ett så kallat fullhöjdssystem med glasskivor från golv till tak. Glastjocklek 6 eller 8 mm på delat system och 10 mm på fullhöjdssystemet. Glasen är genomnitade och limmade i profilen, vilket garanterar lång hållbarhet. De är lätta att tvätta och balkonginglasningen i sig gör utrymmet lika lättstädat som bekvämt. För att glasskivorna ska kunna föras fram och tillbaka i en smidig rörelse är de försedda med rostfria kullager. Produkten tillverkas av vårt moderbolag Riikku Group, som är en av de största producenterna på finska marknaden, och är CE-märkt. Profilerna lackas i önskad RAL-kulör.

Låt oss glasa in din balkong och förhöj utseendet på ditt boende till måhända det bästa priset på marknaden! Kontakta oss för kostnadsfri mätning och visning eller begär offert redan idag. Vi finns tillgängliga för uppdrag i Stockholm, Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Nyköping, Örebro och Borlänge med omnejd. Du når oss via kontaktformuläret nedan och på telefonnummer 020-120 40 10.

Bruksanvisningar

Här hittar du våra bruksanvisningar för balkongglas. Få inspiration och upplev de enkla fördelarna som gör att du på ett smidigt sätt kan skapa värme och trivsel i ditt hem. Läs mer eller pdf

Räckesglas

I ett öppet räcke, det vill säga pinnräcken eller liknande, monterar vi ett räckesglas som inte hindrar sikten men skyddar balkongens underdel. Ihop med inglasningen blir balkongen väl skyddad för vind, rusk och slask. Fördelen med en inglasning med räckesglas är att balkongen blir lättare att inreda i och med att du frigör golvyta. Räckesglas går att öppna enkelt och behändigt när de ska tvättas/putsas. Läs mer!

Begär kostnadsfri offert!

Ring oss 020-120 40 10 eller använd formuläret!