- Mer utrymme - Ljudisolering - Snygg inredning

Förvandla din balkong till ett skyddat och bekvämt utrymme

Uppgradera din bostad med balkonginglasning för att skapa ett skyddat och bekvämt utrymme som du kan njuta av året runt. Balkonginglasning skyddar inte bara mot ogynnsamt väder som regn och vind, utan även mot störande ljud och irriterande pollen under vårens månader. Detta gör din balkong till en perfekt plats för avkoppling och nöje, oavsett väderförhållanden.

Fördelarna med balkonginglasning sträcker sig längre än så. Genom att glasa in din balkong får du ett extra rum som kan användas för en mängd olika ändamål – oavsett om det handlar om en mysigt läshörna, ett grönt växthus eller ett extra vardagsrum för att umgås i. Det extra utrymmet ger dig flexibiliteten att anpassa din bostad efter dina behov och önskemål.

Välj Sakkes för Professionell Balkonginglasning

När du väljer oss på Sakkes för din balkonginglasning, kan du känna dig helt trygg. Vi är experter på moderna glasningslösningar och erbjuder professionell montering för att säkerställa högsta möjliga kvalitet och hållbarhet. Vår process är utformad för att vara smidig och strukturerad, från det första köpet till den färdiga installationen, så att du kan känna dig trygg genom hela processen. Över 20 års erfarenhet har gett oss god rutin vid balkonginglasning för privatpersoner och bostadsrättsföreningar.

Två varianter av inglasning

Vår produkt är ett så kallat ramlöst vik-in-system där du skjuter glasskivorna åt sidan och viker in när du vill ha inglasningen helt eller delvis öppen. Balkonginglasning kan fås i två varianter:

  • ett delat system med glasskivor från räcket upp till tak med glastjocklek 6 eller 8 mm, eller
  • ett så kallat fullhöjdssystem med glasskivor från golv till tak där glastjockleken är 10 mm eller 12 mm.

Glasen är genomnitade och limmade i profilen, vilket garanterar lång hållbarhet. De är lätta att tvätta och balkonginglasningen i sig gör utrymmet lättstädat. För att glasskivorna ska kunna föras fram och tillbaka i en smidig rörelse är de försedda med rostfria kullager. Produkten tillverkas av Riikku Group, som är en av de största producenterna på finska marknaden, och är CE-märkt. Profilerna lackas i önskad RAL-kulör.  Sortimentet håller mycket hög kvalitet och säkerhet. Glasen är lätta att hantera och enkla att öppna och stänga.

Ladda ner vår bruksanvisning för balkonginglasning

Balkonginglasning förhöjer värdet

Låt oss glasa in din balkong och förhöj utseendet på ditt boende till måhända det bästa priset på marknaden! Kontakta oss för kostnadsfri mätning och visning eller begär en offert redan idag. Vi finns tillgängliga för uppdrag i Stockholm, Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Nyköping och Örebro med omnejd. Du når oss via kontaktformuläret och på telefon.

Begär kostnadsfri offert!

Ring oss 020-120 40 10 eller använd formuläret!

*” anger obligatoriska fält

Balkonginglasning av hög kvalitet till rätt pris

Vi tycker att alla ska ha möjlighet att glasa in sin balkong därför erbjuder vi rimliga priser så ni aldrig behöver betala för mycket, men ändå få produkter och tjänster av högsta klass.

Ingen balkong är den andra lik. Vi anpassar därför balkonglösningar efter din balkong och dina önskemål. För att kunna ge dig en exakt kostnad för just din balkong behöver vi därför mer information. Kontakta oss så tar vi fram en offert och skräddarsyr en lösning för dina behov! Vi erbjuder kostnadsfri mätning av din balkong och visning av våra produkter.

Några faktorer som påverkar pris på en balkonginglasning:

  • Viken typ av inglasning du väljer
  • Balkongens storlek
  • Vilka materialval du gör
  • Vilka tillbehör du väljer
  • Hur din balkong ser ut

Bostadsrättsförening

Representerar du en bostadsrättsförening som ska ta in offerter på balkonginglasning är du varmt välkommen att kontakta oss. Här kan du läsa mer om inglasning i BRF.

Inglasning av balkong och bygglov

För att kunna göra en balkonginglasning behövs bygglov eftersom det räknas som en tillbyggnad och ökar bostadens volym. Om du inte har bygglov kan vi också hjälpa dig med den processen, vilket innebär att du slipper hantera ansökningspapper och tillstånd på egen hand. Vi stöttar dig genom hela processen, från att söka bygglov till att ta fram alla nödvändiga dokument för den färdiga installationen. Här kan du läsa mer om bygglov.