Professionell balkonginglasning i Eskilstuna

Balkonginglasning Eskilstuna och övriga södermanland

Att ha inglasad balkong är lite extra lyx i din vardag.  Vi kommer på ett avgiftsfritt besök och du får ett fast erbjudande att ta ställning till. Sakkes har över 20 års erfarenhet av balkonginglasningar och vi hjälper kunder oavsett behov eller förutsättningar. Vi är ett tryggt val. Fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, företag och privatpersoner i Eskilstuna och övriga orter i Södermanlands län är alla välkomna till oss. Vi utför inglasning av balkong i orter som Flen, Gnesta, Katrineholm, Oxelösund, Strängnäs, Trosa, Vingåker och andra kringliggande orter i Sörmland. Vi garanterar högsta service, säkra produkter och bästa resultat för att våra kunder ska njuta av sin inglasade balkong en lång tid framöver.

Kontakta vår säljare

En smartare vardag med inglasad balkong

Våra balkonginglasningar är smarta och smidiga för att underlätta vardagen åt våra kunder Eskilstuna med omnejd. Balkongglasen är mycket lätta att hantera i sidled för de är försedda med kullager och har dessutom ramlöst vik – in system så man kan öppna och underhålla som man bäst vill. Genom att montera glas som är nitade och limmade ökar vi livslängden och hållbarheten på balkonglösningen. Vi tycker att alla ska ha möjlighet att montera glas på sin balkong och skapa den miljö man länge drömt om, en miljö där man kan umgås eller tillbringa egen tid på, i en lugn och harmonisk omgivning.

Vi på Sakkes erbjuder balkonginglasning som är modern, smidig och säker till alla våra kunder i Eskilstuna Sörmland. Det ska kännas tryggt att använda våra smarta lösningar i vardagen!

Kontakta oss på Sakkes för balkonginglasning idag!

Kimmo Väisänen
Kimmo Väisänen
Eskilstuna, Linköping, Norrköping, Arboga, Fagersta, Hallstahammar, Kungsör, Köping, Norberg, Sala, Skinnskatteberg, Surahammar, Västerås, Örebro, Askersund, Hallsberg, Kumla, Laxå - Västmanland, Närke

Begär kostnadsfri offert!

Ring oss 020-120 40 10 eller använd formuläret!

*” anger obligatoriska fält

Våra senaste projekt i Eskilstuna & Södermanland

Brf Bovieran Strängnäs väljer oss som leverantör. Tack snälla ni för visat förtroende.
.
 #bovieran #sakkesprojekt #strängnäs #balkong #älskadinbalkong #balkonginglasning #seniorboende #seniorer

Brf Bovieran Strängnäs väljer oss som leverantör. Tack snälla ni för visat förtroende.
.
#bovieran #sakkesprojekt #strängnäs #balkong #älskadinbalkong #balkonginglasning #seniorboende #seniorer
...

Marknadens bästa pris

Sakkes är en del av Riikku-Group, som är ett av de ledande företagen inom balkonginglasning i Finland. Därför kan vi alltid garantera bra resultat till våra kunder och måhända till marknadens bästa pris. Vi tycker att alla ska ha möjlighet att montera glas på sin balkong, altan eller terrass och skapa den miljö man länge drömt om, en miljö där man kan umgås eller tillbringa egentid på i en lugn och harmonisk omgivning.