Professionell balkonginglasning i Örebro & Södermanland

Balkonginglasning Örebro & Eskilstuna

Att ha inglasad balkong är lite extra lyx i din vardag.  Vi kommer på ett avgiftsfritt besök och du får ett fast erbjudande att ta ställning till. Sakkes har över 20 års erfarenhet av balkonginglasningar och vi hjälper kunder oavsett behov eller förutsättningar. Vi är ett tryggt val. Fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, företag och privatpersoner i Örebro län och Södermanlands län är alla välkomna till oss. Vi garanterar högsta service, säkra produkter och bästa resultat för att våra kunder ska njuta av sin inglasade balkong en lång tid framöver.

Kontakta vår säljare

Mats Fall
Mats Fall
Örebro, Eskilstuna, Nyköping

En smartare vardag med inglasad balkong

Våra balkonginglasningar är smarta och smidiga för att underlätta vardagen åt våra kunder i Örebro och Eskilstuna med omnejd. Balkongglasen är mycket lätta att hantera i sidled för de är försedda med kullager och har dessutom ramlöst vik – in system så man kan öppna och underhålla som man bäst vill. Genom att montera glas som är nitade och limmade ökar vi livslängden och hållbarheten på balkonglösningen. Vi tycker att alla ska ha möjlighet att montera glas på sin balkong och skapa den miljö man länge drömt om, en miljö där man kan umgås eller tillbringa egen tid på, i en lugn och harmonisk omgivning.

Vi på Sakkes erbjuder balkonginglasning som är modern, smidig och säker till alla våra kunder i Södermanland och Närke. Det ska kännas tryggt att använda våra smarta lösningar i vardagen!

Kontakta oss på Sakkes för balkonginglasning i Örebro och Södermanlands län!

 

Begär kostnadsfri offert!

Ring oss 020-120 40 10 eller använd formuläret!

Mats Fall
Mats Fall
Örebro, Eskilstuna, Nyköping

Våra senaste projekt i Örebro & Eskilstuna

Ingenting hittades

Vi kunde inte hitta det du sökte efter. Använd gärna sökfunktionen eller menyn.

Bilder från våra projekt i Örebro och Sörmland

  • Vi levererar till Brf Skutvikshagen som bestr av 7 flerbostadshus
  • Vi levererar inglasningar till Brf Anemonen 2 Freningen bildad 2016
  • P Skarprttarvgen 16 i Jrflla kommer vi att ppna ett
  • 148 balkonger slutfrda Glasrcken och inglasningar Vi hade grna fortsatt
  • P Brf Unum blir det samkvm uppe p taket med
  • Rekommendationerna r mnga Funderar du p inglasning? Vi r ett
  • Grna vrknslor? P en inglasad balkong njuter du tidigare av
  • Enskild kund bostadsrttsfrening fastighetsgare eller byggfretag Vi r ett tryggt

Marknadens bästa pris

Sakkes är en del av Riikku-Group, som är ett av de ledande företagen inom balkonginglasning i Finland. Därför kan vi alltid garantera bra resultat till våra kunder och måhända till marknadens bästa pris. Vi tycker att alla ska ha möjlighet att montera glas på sin balkong, altan eller terrass och skapa den miljö man länge drömt om, en miljö där man kan umgås eller tillbringa egentid på i en lugn och harmonisk omgivning.