- Mer utrymme - Ljudisolering - Snygg inredning

”Balkongen kan inredas på annat vis. Vi har matta på golvet och den blir inte längre blöt, samma sak med balkongmöblerna. Vi är jättenöjda!”

När säljaren var här så framgick det väldigt bra vad som ingår och hur det skulle göras. Det var inga konstigheter. Montören ringde några dagar innan och sa att det skulle ta två dagar, men han fixade det väldigt bra och det gick på mindre än 8 timmar. Jag är jättenöjd med resultatet. Det är som jag tänkt mig, absolut. Man kan inreda balkongen på annat sätt. Vi har matta på balkongen, det hade vi innan också, men nu blir den inte blöt vilket är jätteskönt och samma sak med balkongmöblerna – de håller sig torra och fina där ute.

– Joanna Wagnås

"Fördelar är ju att vi kan sitta här när det är dåligt väder, säsongen blir längre från tidig vår till sen höst och har man värme så förlänger man säsongen ytterligare. Vi tycker att det är trevligt att sitta på balkongen – hittills har vi suttit här varje morgon och ätit frukost!"

– Barbro och Håkan Eriksson

"Vi bor ute på balkongen väldigt mycket och det fina är möjligheterna till söndagsmiddagar på balkongen när vi kommit hem från landet och så har vi en liten hörna längst ut på balkongen där vi kan sitta på kvällen och mysa och titta ut över vattnet."

– Eija och Tommy Arveteg

Begär kostnadsfri offert!

Ring oss 020-120 40 10 eller använd formuläret!

*” anger obligatoriska fält