Solskydd för en behaglig inglasad balkong

Sol i all ära, men ibland blir det för mycket av det goda. Med solskydd kan du själv bestämma hur stark sol och vilken mån av insyn du vill ha på balkong och altan. Målet är att erbjuda en funktionell lösning som ger ett snygg och stilrent visuellt intryck och passar just dig och till bra priser.

Sakkes säljer omtyckta varumärket Visor Queen från Finland. De är inte bara vackra, de är också ett praktiskt och dekorativt inslag som ger dig möjligheten att skapa olika ljussättningar för din balkong eller terrass. Solskydden skräddarsys och finns i flera olika modeller, några mer transparenta än andra. De är lätta att dra för, kan regleras lika väl uppifrån som nerifrån och bromsas i halvt läge över fönstret.

Unna dig en svalkande stund i skuggan, installera solskydd på din inglasade balkong och altan. Kontakta oss så diskuterar vi olika alternativ. Enligt önskemål kommer vi ut på hembesök för att ta mått och visa våra produkter. Sedan återkommer vi med offert! Du når oss genom kontaktformuläret nedan och genom att ringa 020-120 40 10.

Begär kostnadsfri offert!

Ring oss 020-120 40 10 eller använd formuläret!