Reglera ljuset, värmen och avskildheten

Solskydd balkong

Solstrålar är välkomna, men ibland kan de vara överväldigande. Med våra plisségardiner som solskydd, ger vi dig möjligheten att finjustera mängden sol på din balkong till precis rätt nivå. Vi strävar efter att tillhandahålla en funktionell och estetiskt tilltalande lösning som både tillgodoser dina behov och är skonsam mot din ekonomi. Våra skräddarsydda solskydd är det perfekta tillägget till din inglasade balkong, låt dig välja mellan full sol, svalkande skugga eller en behaglig mix av båda.

Vår ambition är att erbjuda skräddarsydda solskyddslösningar som kompletterar just din balkong och säkerställer en skräddarsydd upplevelse för dig som kund. Med solskydd ökar du inte bara din komfort utan även utnyttjandet av din balkong som ett extra utrymme. Genom att välja våra måttanpassade solskydd investerar du i flexibilitet och får ut mer av ditt utomhusutrymme.

Upptäck hur våra anpassade solskydd kan förvandla din balkong till en mer njutbar och mångsidig plats, oavsett väderförhållanden. Med ett öga för kvalitet och en lyhördhet för våra kunders behov, är vi här för att erbjuda en komplett lösning som berikar ditt hem och ditt liv.

Insynsskydd balkong

Solskydd för din balkong erbjuder mycket mer än bara skydd mot solens strålar. De fungerar också som effektiva insynsskydd, vilket förvandlar din inglasade balkong till en privat tillflyktsort. Genom att installera solskydd kan du enkelt kontrollera graden av privatliv och insyn, vilket ger dig friheten att använda balkongen som ett extra rum, helt utan orosmoment för nyfikna blickar.

Denna flexibilitet gör det möjligt för dig att njuta av ditt uterum fullt ut, oavsett tid på dygnet eller årstid. Det handlar inte bara om att skapa en mer behaglig inomhusmiljö; det handlar även om att maximera din personliga frihet och göra balkongen till en mer mångsidig och inbjudande plats. Med våra insynsskydd får du det privatliv du önskar och kan därmed öka användbarheten av ditt balkongutrymme betydligt.

Upplev en ny nivå av komfort och privatliv med våra skräddarsydda solskyddslösningar. Oavsett om du vill skapa en mysig läshörna, en skyddad plats för morgonyoga, eller ett avskilt utrymme för familjemiddagar, är våra insynsskydd det perfekta valet.

Plisségardiner till din inglasade balkong

Uppgradera din balkong med vår premium SOLAR plisségardin – det ultimata valet för nordiskt klimat! Tillverkad för att tåla vårt skiftande väder, garanterar denna i Norden tillverkade produkt att din inglasade balkong är skyddad året om.

Skydda din oas från överhettning och insyn med våra funktionella plisségardiner. SOLAR plisségardin erbjuder inte bara skydd mot bländande solljus utan säkerställer även din privata sfär från nyfikna grannar. Med dess enkla monteringssystem – tack vare de medföljande fästena – integreras gardinen sömlöst på din balkongs glasyta och följer smidigt med när du öppnar eller stänger glaspartierna.

Vill du ha flexibel kontroll över ljusinsläppet? Inga problem! Vår SOLAR plisségardin låter dig justera både övre och nedre kanten enkelt med händerna eller med det medföljande justeringsverktyget, som följer kostnadsfritt med din beställning.

Investera i en lösning som inte bara förbättrar din balkongs estetik utan även dess funktion. Våra plisségardiner är inte bara stilrena och eleganta utan bidrar effektivt till att reglera din balkongs temperatur. Tillverkade av högkvalitativt och OEKO-TEX certifierat tyg, lovar våra gardiner hållbarhet och motståndskraft mot både sommarens värme och vinterns kyla.

Välj SOLAR plisségardiner för en praktisk, stilren och miljövänlig lösning som förvandlar din balkong till en året-runt tillflyktsort. Med sin exceptionella kvalitet och design är den inte bara en gardin – den är en investering i ditt hem och din livskvalitet. Beställ din idag och upplev skillnaden!

Begär kostnadsfri offert!

Ring oss 020-120 40 10 eller använd formuläret!

*” anger obligatoriska fält