Vi hjälper dig genom hela affären

”Vi fick ett extra rum till ett bättre pris och det måste ju vara en kanongrej även för alla andra, inte bara för oss.”

Vi har nu en lite mindre lägenhet än tidigare och vi tyckte att vi skulle få ett rum till – det var anledningen till att vi glasade in. Vi bor ute på balkongen väldigt mycket och det fina är möjligheterna till söndagsmiddagar på balkongen när vi kommit hem från landet och så har vi en liten hörna längst ut på balkongen där vi kan sitta på kvällen och mysa och titta ut över vattnet. Montaget gick väldigt fort, man hann inte riktigt med, men det blev mycket bra. Designenen på profilerna tilltalade oss och dessutom fick vi ett mycket bättre pris och det måste ju vara en kanongrej för alla andra – inte bara för oss.

– Eija och Tommy Arveteg

”Nu kan jag använda balkongen vilken dag som helst oavsett om det regnar – och blommorna framförallt. Helt galet!”

Eftersom jag bor så hög upp och så har jag en runt hörnet balkong så är jag väldigt utsatt för vind. Innan jag glasade in blåste det så kraftigt att tex en dyna från soffgruppen hamnade nere på gatan. Inför vintern plockade jag ihop och la in dem i plast men det hjälpte inte för vinden rev upp plasten. Väldig skillnad nu mot vad det var innan. Nu kan jag använda balkongen vilken dag som helst oavsett om det regnar eller blåser – och blommorna framförallt, helt galet. Jag har haft stora plantor med jordgubbar och det blev jättemycket fint på dem och så har jag helt annorlunda blommor nu för hade det inte varit inglasat så hade de blåst sönder. Anledningen till att det blev Sakkes var att jag satt med i Peabs interimsstyrelse och fick i uppdrag att ta in offerter på olika balkonginglasningar. Sakkes priser låg bra mycket bättre än de tre övriga. Det var fler i föreningen som glasade in och jag vill stå för det jag rekommenderat. Montaget blev superbra. Jag är jättenöjd med montörerna.

– Marie-Louise Jirmérus

Begär kostnadsfri offert!

Ring oss 020-120 40 10 eller använd formuläret!

*” anger obligatoriska fält

”Nu kan jag använda balkongen vilken dag som helst oavsett om det regnar – och blommorna framförallt, helt galet!”

”Absolut värt att glasa in. Det har blivit som ett nytt rum och det tycker alla som varit och tittat. Bästa jag gjort. Well done!”

”Jobbiga vindförhållande, så det var inget vårt beslut att glasa in. Nu sitter vi och äter frukost varje morgon på balkongen. Sakkes är seriöst och bra.”

”Vi fick ett extra rum till ett bättre pris och det måste ju vara en kanongrej även för alla andra, inte bara för oss.”