Skyddar från väder och vind

Balkongtak för bästa skydd

Det finns många fördelar med att bo högst upp i ett flerbostadshus. Där har du fin utsikt, bra koll på omgivningarna och inga grannar som stör ovanför din lägenhet. Men att bo högst upp innebär även att tung snö faller varje vinter och regn dimper ner året om. Detta medför ett större slitage på din balkong än om man bor några våningar längre ner. Våra balkongtak av hög kvalitet hjälper dig med lösningen på detta problem!

Tak till balkongen i kanalplast och glas

Våra balkongtak skyddar från väder och vind, både på marknivå och högt upp. I vårt sortiment finns högkvalitativa produkter i material såsom kanaltak av slagtålig och isolerande kanalplast och glastak av laminerat skyddsglas. Vi installerar kanalplasttak och glastak på balkonger i Stockholm, Uppsala, Västerås, Nyköping, Örebro och Borlänge med omnejd till väldigt bra och konkurrenskraftiga priser.

Att välja rätt balkongtak

Känns det svårt att välja rätt? Inga problem, vi erbjuder oss att komma hem till dig för visning, mätning och konsultation. Därefter ger vi en offert och tar hand om monteringen av ditt balkongtak. Kontakta oss på telefonnummer 020-120 40 10 eller via kontaktformuläret så hittar vi rätt lösning för dig och din balkong!

Begär kostnadsfri offert!

Ring oss 020-120 40 10 eller använd formuläret!

*” anger obligatoriska fält