Räckesglas för din balkong

Inglasning med glasräcke till din balkong

Om du har ett öppet balkongräcke, med pinnräcken eller liknande, kan vi montera ett glasräcke som skyddar balkongens underdel mot vind. Det positiva är att ett glasräcke inte hindrar sikten. Du kan fortfarande få samma ljusinsläpp och se ut lika bra som innan, och balkongen känns inte mindre som den kan göra om man täcker sidorna helt med andra slags vindskydd. Med detta räckesglas på balkongen sitter du mer skyddat och behåller samma känsla för rymd.

Andra fördelar med räckesglas

Ihop med inglasning av resten av balkongen blir den väl skyddad för vind, rusk och slask. Fördelen med en inglasning med räcke i glas är att balkongen blir lättare att inreda i och med att du frigör lite golvyta jämfört med om annat skydd ska sättas upp och ta plats från golvet. Glaset hjälper även till med ljudisolering och du får en lugn och skön atmosfär på balkongen istället för eventuella störande ljud och kalla vindar.

När balkongen ska städas och fönsterna putsas kan räckesglaset enkelt och smidigt öppnas. På så sätt kan glaset putsas och snabbt kännas rent och som nytt igen.

Begär kostnadsfri offert!

Ring oss 020-120 40 10 eller använd formuläret!

*” anger obligatoriska fält