Professionell balkonginglasning i Uppsala

Balkonginglasning Uppsala

Våra kunder är såväl privatpersoner som företag, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare i Uppsala, Norrtälje, Tierp, Älvkarleby och Östhammar. Funderar du som privatperson på inglasning och skapande av ett extra rum eller representerar du en bostadsrättsförening som ska ta in offerter på balkonginglasning? Oavsett vem du är eller vem du representerar så kan vi hjälpa dig med balkonginglasning i Uppsala och runtomkring länet, på ett professionellt och kvalitativt sätt. Entreprenörer, privatpersoner, bostadsrättsföreningar eller fastighetsägare är alla välkomna att kontakta oss för personlig balkongkonsultation!

Kontakta vår säljare

David Öström
David Öström
Uppsala, Norrtälje

Balkongen blir ett extra rum

På Sakkes har vi den kunskap som krävs när ni vill glasa in balkongen för att tillföra ett nytt rum eller en plats att tillsammans umgås på. Vi hjälper er med smidiga och smarta balkonglösningar i hela Uppsala.

När man glasar in sin balkong för att skapa rymligt uterum skyddar man inte bara fasaden, man undviker även smuts och damm samtidigt som man stänger ute störande ljud. Som bonus minskar man även på energikostnaden samt sparar tid då man varken behöver flytta möbler eller skrubba rent balkongen när våren och sommaren väl kommer.

På Sakkes anser vi att balkongen ska vara mer än bara en tillbyggnad, det ska vara en plats att umgås och skapa trevliga minnen på eller bara att njuta av. Vi har bra och smarta lösningar som passar alla! Kontakta oss för balkonginglasning i Uppsala.

Begär kostnadsfri offert!

Ring oss 020-120 40 10 eller använd formuläret!

David Öström
David Öström
Uppsala, Norrtälje

Våra senaste projekt i Uppsala

Ingenting hittades

Vi kunde inte hitta det du sökte efter. Använd gärna sökfunktionen eller menyn.

Bilder från våra projekt i Uppsala

  • Vi levererar till Brf Skutvikshagen som bestr av 7 flerbostadshus
  • Vi levererar inglasningar till Brf Anemonen 2 Freningen bildad 2016
  • P Skarprttarvgen 16 i Jrflla kommer vi att ppna ett
  • 148 balkonger slutfrda Glasrcken och inglasningar Vi hade grna fortsatt
  • P Brf Unum blir det samkvm uppe p taket med
  • Rekommendationerna r mnga Funderar du p inglasning? Vi r ett
  • Grna vrknslor? P en inglasad balkong njuter du tidigare av
  • Enskild kund bostadsrttsfrening fastighetsgare eller byggfretag Vi r ett tryggt

Sakkes - en del av Riikku-Group

Vi är en del av Riikku-Group, som är ett ledande företag inom balkonginglasning i Finland. Detta garanterar bra kvalité och extra trygghet, nu liksom i framtiden för våra kunder. Vi har över 20 års erfarenhet och våra kunder har vart nöjda ända från start. Med hjälp av den kunskap vi besitter samt den höga produktkvalitén vi erbjuder har vi möjlighet att leverera smidiga, moderna och trygga lösningar till våra kunder. Som kund hos oss förtjänar man det bästa.

Konsultation som passar er

Vi bygger och anpassar lösningar som är helt efter era önskemål och förutsättningar. Balkongen är så mycket mer än bara en del av byggnaden, lägenheten eller huset, man förlänger säsongen och tillför ett utrymme som bringar ro i vardagen. Oavsett hur ni vill använda eran balkong kan vi på Sakkes hjälpa er. Privatpersoner, företag, fastighetsförvaltare och bostadsrättsföreningar är alla välkomna att höra av sig för gratis rådgivning. Vi verkar på flera ställen i landet även i Uppsala och garanterar alltid säker hantering och montering av våra glas. Kontakta oss när ni vill ha hjälp med våra tjänster.