Inglasad balkong

Inglasad balkong från Sakkes

En inglasad balkong öppnar upp helt nya möjligheter för din balkong. Balkongen är en av hemmets favoritplatser. En plats att mysa på när den är som bäst. Med en inglasad balkong blir man inte så beroende av väder och vind. Man kan lugnt sitta och njuta när stormen viner runt knutarna. Kan du motstå en inglasad balkong om säsongen förlängs från tidig vår till sen höst? Du kan till och med njuta på en ombonad balkong året runt utan att behöva småfrysa när du förser den med en enklare värmekälla.

Vi finns tillgängliga för uppdrag i en stor del av Mellansverige så som Stockholm, Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Nyköping, Örebro med omnejd. Du når oss via kontaktformuläret och på telefon.

 

Användarvänliga inglasningar i elegant design

Sakkes inglasade balkonger är ett finskt inglasningssystem som behåller balkongkänslan tack vare att man kan öppna upp helt.
Våra inglasningar är alltid kundanpassade efter behov och krav. Vi är ett tryggt val när du vill ha en säker, flexibel och elegant inglasning till rätt pris. Med en inglasad balkong från oss får du en funktionell inglasning som är enkel att använda.

Inglasad balkong som är helt öppningsbar

Våra inglasade balkonger har helt öppningsbara balkongglas.
När högsommarvärmen ligger på öppnar du enkelt upp helt eller delvis för svalkande bris, och stänger igen lika lätt vid blåst och regn.

Hur öppnar man en inglasad balkong från Sakkes?
Handtaget är lätt att använda och balkongglaset öppnas enkelt med en hand. Välj om du vill öppna glaset till vädringsläge eller ha helt öppet. Genom att dra alla glasen i sidled och bunta upp dom längs väggen kan man öppna upp sin inglasade balkong helt.

Begär kostnadsfri offert!

Ring oss 020-120 40 10 eller använd formuläret!

*” anger obligatoriska fält

För att öppna glasen trycker man in barnlåset samtidigt som man vrider handtaget ett kvarts varv

handtag inglasad balkong

Öppna sedan upp glaset till vädringsläge eller välj att öppna upp rutan helt.

vädringsläge

Balkongglaset kan låsas i ventilationsläget. Detta ökar säkerheten.

Vikbar

Vår produkt är ett så kallat ramlöst vik-in-system där alla fönster är öppningsbara i alla riktningar, du skjuter glasskivorna åt sidan och viker in när du vill ha inglasningen helt eller delvis öppen.
Om du fäller in och samlar glasen som ett knippe mot väggen så får du maximalt öppet. I och med att den är vikbar och infällbar är det mycket enkelt att tvätta glasens båda sidor.

När det första glaset är i vädringsläget kan du med fördel flytta de övriga glasen i sidled och på så sätt få ytterligare vädringsöppningar.

Dra glasen i sidled, antingen lite grann eller fullt ut och vik in och samla glasen längs väggen.

När man har öppnat önskat antal rutor kan man spänna fast rutorna med hjälp av låstappen som man spänner enkelt mot väggen.

Skräddarsytt efter dina behov

Vi erbjuder tre olika sätt att inglasa balkongen på efter dina behov och förutsättningar

Delat system - Från balkongräcket upp till tak

Inglasningen fås i ett delat system med glasskivor från räcket upp till tak.

Fullhöjdssystem - Från golv upp till tak

Ett så kallat fullhöjdssystem med fullhöga glasskivor från golv till tak.

Balkongtak

Bor man högst upp i bostaden kan man utsättas för regn eller snö. Vi gör även inglasningar med balkongtak som hjälper dig mot detta problem.

Inglasad balkong med hög kvalitet och lång livslängd

Vi erbjuder alltid service av lika god kvalitet som våra produkter och tjänster för att du som kund ska känna dig extra trygg. Vi måttanpassar och skräddarsyr en plan utifrån ditt behov och dina önskemål och du ska kunna känna dig säker i att anlita oss. Vi lovar dig ett utmärkt resultat av hög kvalitet på både service, montering och produkter. Produkten tillverkas i Finland av en av de största producenterna på finska marknaden och är CE-märkt. Eftersom vi vet att våra produkter är av bra kvalitet, så kan vi också ge en garanti på 5 år.

Några fördelar med inglasad balkong

Bostaden får ett extra rum

Tryggare för barn och husdjur

Utmärkt miljö för odling, man får en lång växtsäsong

Skyddar mot regn, blåst och smuts

En inglasad balkong bidrar till lägre uppvärmningskostnader
och energibesparingar.

Frågor och svar