Balkonginglasning, solkydd, balkongtak & balkongrenovering i Bromma

Balkonginglasning & solskydd i Bromma

Behöver du hjälp med inglasning av balkong, solkydd, balkongtak & balkongrenovering i Bromma? Då är du varmt välkommen att kontakta oss på Sakkes. Hos oss kan du vara säker på att arbetet utförs med moderna produkter och proffsigt hantverk. Över 20 års erfarenhet har gett oss god rutin vid balkonginglasning i Bromma för både privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och entreprenörer.

Läs mer här om våra inglasningar för Stor-Stockholm.

Inglasad balkong i BRF

Representerar du en bostadsrättsförening som ska ta in offerter på balkonginglasning? Eller är du medlem i en förening och är nyfiken på hur det går till med mängdrabatt osv kan ni läsa mer om det här inglasning i bostadsrättsförening.

Balkonginglasning ökar värdet och komforten

Att glasa in din balkong bidrar till ökad komfort samtidigt som det skyddar från ruskigt väder, störande ljud och pollen under våren. Dessutom ökar en inglasad balkong värdet på din bostad. Med Sakkes är processen från köp till färdig installation enkel, smidig och trygg – kontakta oss redan idag för uppdrag i och runt Bromma! Vi erbjuder alltid kostnadsfri mätning och visning.

Begär kostnadsfri offert!

Kontakta din lokala säljare eller använd formuläret!

*” anger obligatoriska fält