Balkonginglasning, solkydd, balkongtak & balkongrenovering i Haninge

Balkonginglasning & solskydd i Haninge

Med en balkonginglasning får du både ett extra rum i bostaden och skydd från väder och smuts som kommer utifrån. Vi kan hjälpa dig som bor i eller runt Haninge med en inglasning av balkong eller uteplats. Vi utför även montering av balkongtak, solskydd och renovering av balkong. Med moderna produkter, skickliga montörer och 20 års erfarenhet från branschen kan du som kund känna dig trygg med ditt val av balkongkonsult. Oavsett om du som söker våra tjänster är privatperson, fastighetsägare, entreprenör eller bostadsrättsförening hjälper vi dig hela vägen.

Läs mer här om våra inglasningar för Stor-Stockholm.

Inglasad balkong i BRF

Representerar du en bostadsrättsförening som ska ta in offerter på balkonginglasning? Eller är du medlem i en förening och är nyfiken på hur det går till med mängdrabatt osv kan ni läsa mer om det här inglasning i bostadsrättsförening.

Inglasning av balkong höjer värdet

Höj värdet på din fastighet med balkonginglasning. Vi finns tillgängliga för uppdrag i Haninge med omnejd. Vår process från första kontakt till slutfört arbete är smidig – allt för att underlätta för dig som kund. Via kontaktformuläret kan du kontakta oss för en offert, eller kostnadsfri mätning och visning.

Begär kostnadsfri offert!

Kontakta din lokala säljare eller använd formuläret!

*” anger obligatoriska fält

Fredrik Broström
Fredrik Broström
Stockholm Nordväst - Sigtuna, Kungsholmen, Upplands-Bro, Järfälla, Ekerö, Hässelby, Vällingby, Bromma, Spånga och Sundbyberg
Joakim Broström
Joakim Broström
Stockholm Sydost och Nordost - Haninge, Nacka, Nynäshamn, Stockholm, Farsta, Sköndal, Enskededalen, Johanneshov, Skarpnäck, Tyresö, Bagarmossen, Hammarby Sjöstad, Värmdö, Österåker, Vaxholm, Vallentuna, Täby, Danderyd, Sollentuna, Solna, Lidingö, Södermalm, Östermalm, Norrmalm, Vasastaden, Djurgårdsstaden, Norrtälje