Inglasning, solskydd & tak för din balkong i Hässelby och Vällingby

Balkonginglasning & solskydd i Hässelby & Vällingby

Välj Sakkes när du ska glasa in balkongen, montera solskydd, balkongtak eller genomföra en balkongrenovering. Efter 20 år i branschen är vi vana att arbeta med privatpersoner såväl som bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. Vi arbetar med moderna produkter och genomför monteringen på ett korrekt, proffsigt och snyggt sätt.

Med en inglasning av din balkong förlänger du inte bara balkongsäsongen – du skyddar den samtidigt från smuts, damm, väder och vind. Välkommen att kontakta oss på Sakkes för din balkonginglasning i Hässelby och Vällingby.

Läs mer här om våra inglasningar för Stor-Stockholm

Inglasad balkong i BRF

Representerar du en bostadsrättsförening som ska ta in offerter på balkonginglasning? Eller är du medlem i en förening och är nyfiken på hur det går till med mängdrabatt osv kan ni läsa mer om det här inglasning i bostadsrättsförening

Kostnadsfri mätning och visning

Att låta oss glasa in din balkong är en riktig investering, eftersom en inglasad balkong höjer värdet på din fastighet. Hos oss får du dessutom en kostnadsfri visning och mätning. Kontakta oss gärna via kontaktformuläret eller på telefon för offert på uppdrag i Hässelby, Vällingby, Råcksta och Grimsta med omnejd.

Begär kostnadsfri offert!

Kontakta din lokala säljare eller använd formuläret!

*” anger obligatoriska fält