Balkonginglasning & solskydd i Sigtuna

Vi hjälper dig med inglasning av balkong, solskydd, balkongtak och balkongrenovering i Sigtuna. Med över 20 års erfarenhet i branschen kan du känna dig trygg med ditt val av balkongkonsult.

Balkonginglasning skapar ett extra rum i bostaden, och skyddar balkongen från regn, vind och höga ljud. Vi på Sakkes arbetar med moderna produkter av hög kvalitet, och är vana att arbeta med såväl privatpersoner som bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. Välkommen att kontakta oss för din balkonginglasning i Sigtuna.

Läs mer här om våra inglasningar för Stor-Stockholm.

Inglasad balkong i BRF

Representerar du en bostadsrättsförening som ska ta in offerter på balkonginglasning? Eller är du medlem i en förening och är nyfiken på hur det går till med mängdrabatt osv kan ni läsa mer om det här inglasning i bostadsrättsförening.

Balkonginglasning höjer komfort och värde

Genom att låta oss glasa in din balkong eller altan kan du höja trivsel och värde på din fastighet – till marknadens kanske bästa pris! Kontakta oss för balkonginglasning, montering av solskydd och balkongtak i Sigtuna redan idag – vi erbjuder kostnadsfri mätning, visning och offert! Du når oss via kontaktformuläret och på telefonnummer.

Begär kostnadsfri offert!

Kontakta din lokala säljare eller använd formuläret!

*” anger obligatoriska fält