Balkonginglasning, solkydd, balkongtak & balkongrenovering i Sollentuna

Balkonginglasning & solskydd i Sollentuna

Bor du i Sollentuna och funderar på att glasa in din balkong eller altan? Då ska du kontakta oss på Sakkes. Vi har över 20 års erfarenhet av inglasning till balkong, och kan därtill hjälpa dig med solskydd, balkongrenovering och balkongtak. Vi erbjuder moderna produkter och professionell montering. Hos oss kan du vara säker på att din balkonginglasning genomförs på et smidigt, modernt och professionellt sätt. Välkommen att kontakta oss på Sakkes för montering av balkonginglasning, solskydd och balongtak i Sollentuna!

Läs mer här om våra inglasningar för Stor-Stockholm.

Inglasad balkong i BRF

Representerar du en bostadsrättsförening som ska ta in offerter på balkonginglasning? Eller är du medlem i en förening och är nyfiken på hur det går till med mängdrabatt osv kan ni läsa mer om det här inglasning i bostadsrättsförening.

Vi har under många år hjälpt privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och entreprenörer med balkonginglasningar. Det är en värd investering eftersom en inglasad balkong höjer värdet på fastigheten. Vår process är både enkel och strukturerad för att göra allt så smidigt som möjligt för dig som kund. Kontakta oss för uppdrag i Sollentuna med omnejd idag – du når oss lättast genom att kontakta din närmaste säljare eller skicka in en förfrågan via kontaktformuläret.

Begär kostnadsfri offert!

Kontakta din lokala säljare eller använd formuläret!

*” anger obligatoriska fält