Balkonginglasning & solskydd i Solna

 

Inglasning av balkong har många fördelar. Att glasa in balkongen skyddar inte bara mot buller, regn, vind och damm – det ökar också komforten och värdet på bostaden. Vi på Sakkes har lång erfarenhet av just balkonginglasning i och runt Solna. Vi kan också hjälpa till med balkongtak, balkongrenovering och solskydd. Solskydd fungerar dessutom som ett insynsskydd, och vi hjälper dig gärna med val och montering av solskydd för din balkong.

Läs mer här om våra inglasningar för Stor-Stockholm.

Inglasad balkong i BRF

Representerar du en bostadsrättsförening som ska ta in offerter på balkonginglasning? Eller är du medlem i en förening och är nyfiken på hur det går till med mängdrabatt osv kan ni läsa mer om det här inglasning i bostadsrättsförening.

Smidigt, enkelt och proffsigt

Med oss på Sakkes kan du känna dig säker – vi erbjuder moderna produkter och proffsig montering. Processen från köp till färdig installation är smidig och strukturerad för att du ska känna dig trygg. Över 20 års erfarenhet har gett oss god rutin vid balkonginglasning i Solna för både privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och entreprenörer.

Kontakta oss för kostnadsfri mätning och visning eller begär en offert redan idag. Du når oss via kontaktformuläret och på telefon

Begär kostnadsfri offert!

Kontakta din lokala säljare eller använd formuläret!

*” anger obligatoriska fält