Balkonginglasning, solkydd, balkongtak & balkongrenovering i Sundbyberg

Balkonginglasning & solskydd i Sundbyberg

Öka komforten och skapa ett extra rum i din fastighet – välkommen att kontakta oss på Sakkes för inglasning av balkong i Sundbyberg. Vi utför även montering av solskydd, balkongtak och balkongrenovering. Vi erbjuder moderna produkter och proffsig montering, så med oss på Sakkes kan du känna dig trygg i val av balkongkonsult. Över 20 års erfarenhet har gett oss god rutin vid balkonginglasning i Sundbyberg för både privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och entreprenörer.

Läs mer här om våra inglasningar för Stor-Stockholm.

Inglasad balkong i BRF

Representerar du en bostadsrättsförening som ska ta in offerter på balkonginglasning? Eller är du medlem i en förening och är nyfiken på hur det går till med mängdrabatt osv kan ni läsa mer om det här inglasning i bostadsrättsförening.

Balkonginglasning förhöjer värdet

Vi finns tillgängliga för uppdrag i och runt Sundbyberg. Låt oss glasa in din balkong och förhöj både utseendet och värdet på din fastighet till marknadens kanske bästa pris!

Kontakta oss för kostnadsfri mätning och visning eller begär en offert redan idag. Du når oss via kontaktformuläret och på telefonnummer.

Begär kostnadsfri offert!

Ring din lokala säljare eller använd formuläret!

*” anger obligatoriska fält