Balkonginglasning, solkydd, balkongtak & balkongrenovering i Sundsvall

Balkonginglasning & solskydd i Sundsvall

Välkommen att kontakta oss på Sakkes för din balkonginglasning i Sundsvall. Vi hjälper även till med solskydd, balkongtak och balkongrenovering. I Sundsvall åtar vi oss större projekt och du som bostadsrättsförening, entreprenör eller fastighetsägare är välkommen att kontakta oss.
Balkonginglasning bidrar till ökad komfort och skyddar från ruskigt väder, störande ljud och pollen under våren. Samtidigt får du ett extra rum och extra utrymme att använda till vad du vill. Med oss på Sakkes kan du känna dig säker, vi erbjuder moderna produkter och proffsig montering. Processen från köp till färdig installation är smidig och strukturerad för att du ska känna dig trygg. Över 20 års erfarenhet har gett oss god rutin vid balkonginglasning i Sundsvall.

Inglasad balkong i BRF

Representerar du en bostadsrättsförening som ska ta in offerter på balkonginglasning? Eller är du medlem i en förening och är nyfiken på hur det går till med mängdrabatt osv kan ni läsa mer om det här inglasning i bostadsrättsförening.

Balkonginglasning förhöjer värdet

Låt oss glasa in balkonger i din fastighet och förhöj utseendet på ditt boende till möjligen det bästa priset på marknaden! Kontakta oss för kostnadsfri mätning och visning eller begär en offert redan idag. Vi finns tillgängliga för uppdrag i Sundsvall. hela Du når oss via kontaktformuläret och på telefonnummer.

Begär kostnadsfri offert!

Ring oss 020-120 40 10 eller använd formuläret!

*” anger obligatoriska fält