Balkonginglasning & solskydd i Täby

Är du bosatt eller äger fastighet i området kring Täby och vill glasa in din balkong eller altan? Kontakta oss på Sakkes – vi har över 20 års erfarenhet av inglasning av balkonger och altaner. Vi kan också hjälpa dig med montering av solskydd, balkongtak och renovering av din balkong i Täby.  Vi vill göra det enkelt att skapa det där extra rummet till din fastighet. Därför är vår process från köp till utförd tjänst både smidig och välplanerad. Våra kunder är både privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och entreprenörer.

Läs mer här om våra inglasningar för Stor-Stockholm

Inglasad balkong i BRF

Representerar du en bostadsrättsförening som ska ta in offerter på balkonginglasning? Eller är du medlem i en förening och är nyfiken på hur det går till med mängdrabatt osv kan ni läsa mer om det här inglasning i bostadsrättsförening

Inglasning av balkong förhöjer värdet

Med en inglasad balkong ökar du inte bara komforten, utan också värdet på din bostad. Samtidigt får du ett skydd mot dåligt väder, buller och pollen. Hos oss kan du vara säker på att inglasningen av balkongen utförs med moderna produkter och professionellt hantverk. Kontakta oss gärna för uppdrag i Täby med omnejd. Hos oss får du alltså en gratis mätning och kostnadsfri visning.

Begär en offert redan idag!

Begär kostnadsfri offert!

Kontakta din lokala säljare eller använd formuläret!

*” anger obligatoriska fält