Balkonginglasning, solkydd, balkongtak & balkongrenovering i Upplands-Bro

Balkonginglasning & solskydd i Upplands-Bro

Bor du i Upplands-Bro eller i områdena runt omkring och vill glasa in din balkong eller altan? Välkommen att kontakta oss på Sakkes – vi hjälper dig med montering av solskydd, balkongtak, inglasning av balkong samt balkongrenovering. Balkonginglasning bidrar till ökad komfort och skyddar från dåligt väder, buller och pollen. Samtidigt får du ett extra rum att använda till vad du vill. Endast fantasin sätter gränser!

Med oss kan du känna dig trygg – vi erbjuder moderna produkter, proffsig montering och smidig process från köp till färdig installation. Med över 20 års erfarenhet i branschen har vi god rutin vid balkonginglasning i Upplands-Bro för både privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och entreprenörer.

Läs mer här om våra inglasningar för Stor-Stockholm.

Inglasad balkong i BRF

Representerar du en bostadsrättsförening som ska ta in offerter på balkonginglasning? Eller är du medlem i en förening och är nyfiken på hur det går till med mängdrabatt osv kan ni läsa mer om det här inglasning i bostadsrättsförening.

Balkonginglasning förhöjer värdet

Förhöj värdet på din bostad genom att glasa in din balkong till marknadens måhända bästa pris! Vi finns tillgängliga för uppdrag i och runt Upplands Bro – kontakta oss redan idag för kostnadsfri mätning och visning eller begär en offert direkt. Du når oss via kontaktformuläret och på telefonnummer.

Begär kostnadsfri offert!

Ring din lokala säljare eller använd formuläret!

*” anger obligatoriska fält